Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Παρελθόν και ο Θεοδωρίδης! Αποδεκατισμένος πλέον ο Παναιτωλικός,φήμες για συγχώνευση


Λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδωρίδη, που ήταν ο αρχηγός της ομάδας μας τα τρία τελευταία χρόνια με σημαντική προσφορά και συμβολή στις επιτυχίες που σημείωσε ο Παναιτωλικός στο διάστημα αυτό. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για την άριστη συνεργασία και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Ο Γιώργος Θεοδωρίδης έκανε την παρακάτω δήλωση: «Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στον Παναιτωλικό και έζησα πολύ όμορφες στιγμές και επιτυχίες. Δυστυχώς η κατάληξη του φετινού πρωταθλήματος δεν ήταν αυτή που περιμέναμε και αυτή που θέλαμε. Ελπίζω η ομάδα να βρει σύντομα το δρόμο που της αξίζει. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο και όλη τη διοίκηση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναιτωλικού που μου έδειχνε καθημερινά την αγάπη του».

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Γιώργος Θεοδωρίδης είναι ο 12ος ποδοσφαιριστής που φεύγει από την ιστορική ομάδα του Παναιτωλικού μας!
Με δεδομένο πως ο Κωστούλας γνωστοποίησε την απόφασή του να φύγει κι ότι δεν είναι διατεθειμένος να βάλει ούτε ένα ευρό πλέον στην ομάδα είμαστε και περίεργοι αλλά και φοβισμένοι για το ποιο θα είναι το μέλλον του Παναιτωλικού.
Σε διάφορα στέκια της πόλης μας σιγοψιθυρίζεται μια φήμη για συγχώνευση Παναιτωλικού και Αστέρα Τρίπολης!Είναι δυνατόν αυτή η φήμη να έχει βάση κι αν ναι με ποιους όρους μπορεί να πραγματοποιηθεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια: